Game chhehvel


Gate pawna ticket lo zuar tute


Gate pawna fixture tarna


Commentator box


The cameras


Bawlhhlawh leh a bawm (Bawlhhlawh bawm hi a tam loh avangin bawlhhlawh te hi a vaia mahni in ken chu a buaithlak maithei a, mahse mahni thutna lehkha te hi chu mahni vekin a chinfel theih)


Nihawichi tel lo thil tihkhawmna hi vang ve tak a ni, mahse a khehna hi tihfai theih ni se a tha dawn mang e


Anni pahnih hian full face helmet nen hian an rawn en a, an hmanhmawh viau niang chu ka ti mai mai. Anih loh paw’n bike-ah an dah ngam lo a ni ngei ang, hetiang hian helmet chu a bo duh lo ber !


Lammual gallery atanga lei a chhukna step (Lammual gallery la hmu lo te tan)


Vawiin chu zirtawp tlai a ni bawk a, school naupang an tam khawp mai, chhun atangin an rawn lut tan a, school tlan bo nge chawl ve hrim hrim pawh a hriat loh. En tura rawn kal ni awm tak, kawp te te a hnunglam hawi ta reng lah bo lo.


Tuidam khelh zawhah kha chuan Lunglei tan chance a awm ta lo bawk nen, Mipui an in zui chhuak hum hum tawh a ni ber mai.

12 thoughts on “Game chhehvel

  1. Pharmacie Qui Vendent Deux Viagra Et De Dapoxetine Sildenafil 50mg Viagra Generique En France cialis 5 mg Kamagra Jelly 100mg Toulouse Lasix Deutschland

  2. I bei hmuhnawm-ngaihnawm e. Camera a chhe lem lo bawk a, picture en a nuam hlawm khawp mai.

  3. Gallery chhohna step chu a va pan dar dar ve le. A hnuaia do ngai lo khian a siam theih loh eemaw ni le. Hnam rohlu tur chhe deuha contractor ten thawh an ching thin hi chu ram hmasawnna kawng dal tu lian tak chu a va ni em.

  4. ‘ Lammual gallery atanga lei a chhukna step (Lammual gallery la hmu lo te tan)’ i rawn ti hi a tihzia khawp mai. Kei ka la hmu reng reng hleinem. Grass phah hnu in ka la hmu lo hrim hrim.

  5. Duh aiin kan field neihthat ang aiin kan la che thing tlat ! bawlhhlawh a bawma paihna chang kan hre lo hi a pawi ber. Tinm dust bin hi dah tam ni bawk se. Bakah a awm lo anih pawn ipte-ah ak ila, a awm huna paih mai hi a finthlak ber..

Leave a Reply

Or

Game chhehvel

Gate pawna ticket lo zuar tute

Gate pawna fixture tarna

Commentator box

The cameras

Bawlhhlawh leh a bawm (Bawlhhlawh bawm hi a tam loh avangin bawlhhlawh te hi a vaia mahni in ken chu a buaithlak maithei a, mahse mahni thutna lehkha te hi chu mahni vekin a chinfel theih)

Nihawichi tel lo thil tihkhawmna hi vang ve tak a ni, mahse a khehna hi tihfai theih ni se a tha dawn mang e

Anni pahnih hian full face helmet nen hian an rawn en a, an hmanhmawh viau niang chu ka ti mai mai. Anih loh paw’n bike-ah an dah ngam lo a ni ngei ang, hetiang hian helmet chu a bo duh lo ber !

Lammual gallery atanga lei a chhukna step (Lammual gallery la hmu lo te tan)

Vawiin chu zirtawp tlai a ni bawk a, school naupang an tam khawp mai, chhun atangin an rawn lut tan a, school tlan bo nge chawl ve hrim hrim pawh a hriat loh. En tura rawn kal ni awm tak, kawp te te a hnunglam hawi ta reng lah bo lo.

Tuidam khelh zawhah kha chuan Lunglei tan chance a awm ta lo bawk nen, Mipui an in zui chhuak hum hum tawh a ni ber mai.

Leave a Reply

Or