Wenger-a’n Samir Nasri chelhbeh a tum!

Estimated read time 2 min read

Arsene Wenger chuan Samir Nasri chu nakumah free transfer-a a chhuak dawn anih pawhin risk lak a chelhbeh a tum ruh hle.

Malaysia XI leh Arsenal inkhelh tum a press conference anneihnaah Arsene Wenger hian Nasri chungchang a sawi chhuak a, tun season chu chhuahtir loh a tum thu sawiin a thutlukna hi Arsenal managing board lam pawn an pawmpui ni a a hriat thu a sawi a, a chhuah phal loh chhan a sawifiahnaah Champion kan tumna kawnga player pawimawh berte zinga mi anih vang a ti a, Malaysia XI nen an khelh tum a substitute bench atanga tan Nasri chu fak chhunzawmin Nasri hian club tan theihtawp a chhuah thin a, vawiin pawn bench atangin a rawn khelin, a khel tha hle a ni a ti bawk. Arsenal hian Malaysia XI hi 4-0 in a hneh a ni.

Tun season chawlhlai hi Arsene Wenger tan chuan hun hahthlak a nih hmel a, a player tha a humhim thei ang em tih chu zawhna lian tak a ni ta!? Nasri hi Manchester United in Scholes thlaktu atan an duh a, Pound maktaduai 20-in an ngam a, Chelsea leh Manchester City pawhin an duh tih thuthang a leng mek bawk. Nasri hian thla 12 chiah Arsenal-ah contract a nei tawh a, tun dinhmunah hi chuan contract thar ziah a tum rih lo a, tun season hi Wenger-a hian hupbet mahse nakumah free transfer in a chhuak thei dawn tihna a ni.

Arsenal vs malaysia XI match Highlight :

You May Also Like

More From Author

21Comments

Add yours
  1. 5
    tlana

    A lo chhuak ta a nih pawhin a khelh phakna a zawngah ka ngai, Dik tak chuan last match-ah pawh khan Fabra nen an khelh phak tawh loh kha

  2. 7
    vuvua pachuau

    nasri,fabergas,tel lo poh in kan cham don nei tu thar nen poi sa nen tuh tok in season han chen leh phot ila season top ah nomoi nen cholh hmani ila ani mai arsenal kan nimiau a.

  3. 12
    jvulun

    wenger ahi akhonai thlak kp mai……nasri a chu manu a kal chu a ck kp mai..lei thei hram se a manu ho hian

  4. 15
    Tetea

    Nasri hi chhuak a nih chuan Gunners chuan an chhiatpui ve mai thei a ni. Season hmasaah khan a chetthatpui riau mai a, player pawimawh a la ni pha tlat. Fabregas lah hi a chhuah hmel si a, Wenger chuan top class player thar a mamawh dΓ’wn a ang khawp mai.

  5. 18
    Mike H Tlau

    Arsenal chu sum lamah an buailoa..player lamah an buai deuh a ni. Ramsey leh Wilshere awm chuan relegate lo hram turah ka dah πŸ™‚ League a inbengbelsa neih hi chu a pawimawh khawp mai. Manto tak taka lakluh chetha leh silo te hi a awm ve theih. La Liga, Serie A, Ligue 1 leh Bundesliga te hi a inang vek siloa…

  6. 21
    ben vangchhia

    Monsoon vacation hmang tangkai ila, comment tlut tlut mai teh ang. Nasri ber a chhuahte chuan Arsenal an relegate mai anga sin. Gervinho chawm tura ala awm a tul. Nakumah Old Trafford lamah Free in kan la lut zaih mai dawn a ni.

+ Leave a Comment

Wenger-a’n Samir Nasri chelhbeh a tum!

Arsene Wenger chuan Samir Nasri chu nakumah free transfer-a a chhuak dawn anih pawhin risk lak a chelhbeh a tum ruh hle.

Malaysia XI leh Arsenal inkhelh tum a press conference anneihnaah Arsene Wenger hian Nasri chungchang a sawi chhuak a, tun season chu chhuahtir loh a tum thu sawiin a thutlukna hi Arsenal managing board lam pawn an pawmpui ni a a hriat thu a sawi a, a chhuah phal loh chhan a sawifiahnaah Champion kan tumna kawnga player pawimawh berte zinga mi anih vang a ti a, Malaysia XI nen an khelh tum a substitute bench atanga tan Nasri chu fak chhunzawmin Nasri hian club tan theihtawp a chhuah thin a, vawiin pawn bench atangin a rawn khelin, a khel tha hle a ni a ti bawk. Arsenal hian Malaysia XI hi 4-0 in a hneh a ni.

Tun season chawlhlai hi Arsene Wenger tan chuan hun hahthlak a nih hmel a, a player tha a humhim thei ang em tih chu zawhna lian tak a ni ta!? Nasri hi Manchester United in Scholes thlaktu atan an duh a, Pound maktaduai 20-in an ngam a, Chelsea leh Manchester City pawhin an duh tih thuthang a leng mek bawk. Nasri hian thla 12 chiah Arsenal-ah contract a nei tawh a, tun dinhmunah hi chuan contract thar ziah a tum rih lo a, tun season hi Wenger-a hian hupbet mahse nakumah free transfer in a chhuak thei dawn tihna a ni.

Arsenal vs malaysia XI match Highlight :

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours